12.8.2021. 16:29
0
U Crnoj Gori osvanuli bilbordi zahvalnosti "braći iz Srbije i RS-a": Stotine hiljada Srba na plažama spasilo je sezonu, ovu državu je stvorio srpski narod
Kontroverzni crnogorski političar, Andrija Mandić, lider Demokratskog fronta, objavio je jučer na svom Twitter profilu slike na kojima se vide bilbordi koji su postavljeni u znak zahvalonsti "braći iz Srbije i Republike Srpske, koji ljetuju na crnogorskom primorju".

Nije poznato kada su i gdje postavljeni ovi bilbordi, ali je Mandić slike objavio na društvenim mrežama, uz poruku da je ovo čin zahvalnosti prema ljudima iz Republike Srpske i Srbije.

- Zahvaljujući našim sunarodnicima iz Srbije i RS, turistička sezona u CG je spašena. Plaže su pune sa stotinama hiljada Srba. Upravo je DF učinio ove ključne korake ka uspjehu sezone. Zbog toga smo im iskazali poštovanje i javnu zahvalnost na putevima koji vode ka našem primorju, napisao je Mandić na Twitteru.




On je gostujući na srbijanskoj televiziji Pink istakao da su Crnu Goru stvarali Srbi.

- Važno je da i oni koji su protiv nas vide jačinu našeg naroda, u regionu smo najveći narod i snaga tog naroda ne može da bude obrisana na prostorima koji su srpski, a Crnu Goru je svakako stvarao srpski narod, kazao je on.


(Admir Oručević)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.