1.9.2021. 14:03
2
Milanović o kritikama Izetbegovića i Komšića: Napadni, pljuni i udari
Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je učestvovao na svečanoj akademiji povodom obilježavanja 30. godišnjice postojanja 120. brigade Hrvatske vojske "Ban Toma Bakač" Sisak u bivšoj kasarni Barutana, piše Jutarnji.hr.

Na pitanje novinara o BiH i optužbe Željka Komšića i Bakira Izetbegovića da se "uvlači" Miloradu Dodiku i Aleksandru Vučiću, Milanović je samo rekao da je to sve već komentirao:

-Tu sam. Napadni, pljuni, udari. Direktna prijetnja da će BiH biti ono što nije bilo zamišljeno, ja na to neću pristati. Ja radim svoj posao i borit ću se za hrvatske interese u BiH. Učim od starijih, gledam koje su greške bile prije mene - kazao je Milanović.

(Ajdin Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.