4.9.2021. 10:23
0
Komšije mrtve žene u Hrvatskoj šokirane: Čuli su se povišeni tonovi, nakon toga ništa, a potom krik…
Beživotno tijelo ženske osobe pronađeno je u petak u poslijepodnevnim satima u dvorištu porodične kuće u Kraljevečkim Novakima na sesvetskom području u Hrvatskoj.

Nakon stravičnog pronalaska, policija se digla na noge te ubrzo lisice na ruke stavila osobi koja se dovodi u vezu sa zločinom.

“Osoba koja se dovodi u vezu s počinjenjem obiteljski je povezana sa žrtvom i privedena je. Uviđaj i kriminalističko istraživanje su u toku – kažu iz zagrebačke policije.

Neki od komšija s kojima su novinari Jutarnjeg lista razgovarali ostali su zatečeni viješću da im je u ulici policija i da se dogodilo ubistvo. Jedna, pak, komšinica kroz suze otkriva kako je začudila krike u popodnevnim satima.
 
“Ostali smo u šoku kad smo čuli policiju i Hitnu u ulici. Galama u tom dvorištu nije bila pretjerana, ali su se povišeni tonovi čuli i kako ona smiruje sina. Ne znam oko čega je bila prepirka, ali je oko 16 sati sve nakratko utihnulo. I onda nije prošlo dugo kad se začuo krik. Nakon smrti supruga jedva se oporavila i nastavila skrbiti o sinu. Nesretnica nam se inače znala povjeriti da je digao ruku na nju, a na upit je li prijavila policiji ili zašto ga ne prijavi, odmahivala je rukom i govorila: ‘Pa porodica smo. Znaš da nije dobro psihički. Ma bit će sve u redu.'" – otkriva za Jutarnji list jedna od komšinica Popovečke.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.