9.9.2021. 11:49
0
Zvizdić uputio saučešće predsjedniku Sobranja i Vlade Sjeverne Makedonije
Povodom katastrofalnog požara u COVID bolnici u Tetovu, uime građana Bosne i Hercegovine i uime Kolegija Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine, predsjedavajući Predstavničkog doma Denis Zvizdić uputio je telegram saučešća predsjedniku Sobranja Sjeverne Makedonije Talatu Džaferiju i predsjedniku Vlade Sjeverne Makedonije Zoranu Zaevu.

- Duboko nas je potresla vijest o požaru u bolnici u Tetovu, u kojoj je život izgubilo 14 građana, a više njih povrijeđeno. U ovim teškim trenucima za Vašu zemlju, naše misli su s Vašim građanima.

Molim Vas da porodicama poginulih prenesete izraze iskrenog saučešća, a povrijeđenim građanima želimo brz oporavak“, naveo je predsjedavajući Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Denis Zvizdić u telegramu saučešća, saopćeno je iz Sektora za odnose s javnošću PSBiH.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.