19.9.2021. 13:05
0
Ko je mladić koji je preminuo na bini usred nastupa KUD-a: Jauke oca kada se pojavio nikada nećemo zaboraviti!
Mladić Veljko Ratković (21), član KUD "Kraljevačka riznica", koji je sinoć oko 21 čas iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji "Kupusijada" u Mrčajevcima, kako "Blic" nezvanično saznaje od osobe koja je bliska ovom slučaju, umro je od narkotika koji su uzrokovali zastoj rada srca.

On je, kako se navodi, imao težak život od samog rođenja, prenosi danas Blic.

- Veljko je imao težak život i bio je zavisnik već godinama unazad. Bez majke je ostao kada je imao samo jednu godinu. Rastao je sam sa ocem. Nema braće i sestara... - navodi sagovornik Blica i dodaje: 

"Najteže nam je bilo kada smo morali da javimo ocu. On se, mučenik, pojavio za 15 minuta. Utrčao je sav izbezumljen, slomljen od bola, plakao je na sav glas i kukao za sinom jedincem. Njegove jauke nikada nećemo zaboraviti.

Očevici ove tragedije, tačnije, članovi pomenutog Kulturno umetničkog društva u kom je nesrećni Veljko svirao frulu, za "Blic" kažu da ne mogu da se oporave od šoka koji su juče doživjeli.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.