19.9.2021. 15:09
0
Pokušali da pregaze muškarca, pa pucali u njega
Policija je objavila detalje pucnjave koja se dogodila u subotu oko 16.45 sati u Sesvetama u Ulici Ljudevita Posavskog u Zagrebu.

Na parkingu tržnog centra su nepoznati počinioci, koji su se nalazili u dva automobila zagrebačkih registracije, naletjeli na 34-godišnjaka i na taj način doveli u opasnost njegov život da bi potom jedan on njih ispalio hitac iz vatrenog oružja u smjeru žrtve.

Nakon toga počinioci su se udaljili s mjesta događaja.

Ljekarska pomoć povrijeđenom muškarcu je pružena u KB Dubrava gdje je utvrđeno da je teško povrijeđen. Intenzivnom policijskom potragom pronađena su četvorica muškaraca koji su, s obzirom da se dovode u vezu s ovim delima, dovedeni u prostorije policije pa je u toku kriminalističko istraživanje, piše Večernji list.

Zagreb
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.