21.9.2021. 20:12
0
"Aleksandar Vulin je uvjerljivo najgluplji srpski političar i četnik"
Šef HSS-a Hrvatske Krešo Beljak uključio se u raspravu između srpskog ministra Aleksandra Vulina, hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića i srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

Beljak je Vulina nazvao najglupljim političarem i četnikom.

“Vulin je uvjerljivo najgluplji i najpokvareniji srpski političar i otvoreni sljedbenik četnika i četničke, za ostale narode (pa i za srpski) krvave, ratnohuškačke politike!

I to u impresivnoj konkurenciji nekih drugih političkih spodoba “tamo daleko od mora””, piše Beljak.

Podsjetimo, srpski ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da “Zoran Milanović spada u gluplje hrvatske političare”.

“U Hrvatskoj se političari dijele na otvorene i prikrivene ustaše. Kada je ne znajući da ga snimaju na sastanku s takozvanim braniteljima ponosno priznao svoje ustaške korijene, Milanović je dokazao da pripada prikrivenim sljedbenicima ustaškog pokreta. Ali, da spada i među gluplje hrvatske političare, Milanović je dokazao kada je 2015. godine pokušao zatvoriti granice prema Srbiji i potvrđuje to svaki dan kada napada Srbiju i Vučića”, navodi Vulin u saopćenju.

Milanović je ranije ocijenio da Srbija “nema jaku namjeru” ući u EU te rekao da smatra preprekom to što je srpski predsjednik Aleksandar Vučić “bio jedan od najistaknutijih ratnih huškača 90-ih”.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.