1.10.2021. 10:48
0
Premijer Crne Gore kreće u rekonstrukciju vlade
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić razgovaraće danas sa predstavnicima partija parlamentarne većine o najavljenoj rekonstrukciji Vlade.

Portalu RTCG potvrđeno je iz manjinskih partija da oni nisu dobili poziv premijera za razgovore.

Krivokapić će danas razgovarati sa predstavnicima Nove srpske demokratije, Demokratske narodne partije, Socijalističke narodne partije, Pokreta za promene, Prave Crne Gore, Ujedinjene Crne Gore i Radničke partije.

Krivokapić će sa predstavnicima Gradjanskog pokreta URA i sa Demokratama sastati sutra.

Nakon što su Demokrate i Demokratski front saopštili da je Vladu potrebno rekonstruisati, Krivokapić je predložio da rekonstruisana Vlada ima tri potpredsednika, a da se resori koji su se pokazali kao obimni budu podeljeni.

Kriza aktuelne vlasti u Crnoj Gori počela je danom formiranja ekspertske vlade, protiv koje je bio DF, a kulminirala je odlaskom poslanika tog političkog saveza iz Skupštine, nakon što je smenjen ministar pravde Vladimir Leposavić zbog izjave o Srebrenici i usvojena Rezolucija o Srebrenici.

(NAP)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.