21.10.2021. 20:54
0
Izboden maloljetnik u Novom Pazaru: Prišao da razdvoji mladiće koji su se tukli pa ga uboli u stomak
U tuči manje grupe maloljetnika, koja se dogodila u Ulici Vuka Karadžića u Novom Pazaru, ubod u predjelu stomaka zadobio je šesnaestogodišnji maloljetnika koji je prebačen u bolnicu. On je, kako nezvanično saznaju srbijanski mediji, povrijeđen u predjelu stomaka i nalazi se na hirurgiji.

On je povrijeđen prilikom razdvajanja maloljetnih učenika koji su se tukli, prenosi Blic.

– Došlo je do svađe dvije manje grupe maloljetnika, a onda i do tuče. Dječak je prišao da ih razdvoji i smiri, a zatim je uboden u predjelu stomaka – kazao je Informeru izvor iz istrage.

Pripadnici novopazarske policije su ubrzo identifikovali osumnjičenog maloljetnika koji je odmah priveden, piše Informer.

Inače, u ulici u kojoj se tuča dogodila smještene su tri srednje i jedna osnovna škola, kao i Državni univerzitet.

 
Novi Pazar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.