25.10.2021. 8:55
0
Vulin: Hrvatska koristi Dijanu Hrkalović da napada Vučića. Hoće da nas uvaljaju u blato
Postoji konsenzus u hrvatskoj politici da Aleksandar Vučić mora nestati sa političke scene, a slučaj Dijane Hrkalović je povod za napade na Vučića, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

“Gospođa Hrkalovih će odgovarati za ono što je radila. U proteklih nekoliko dana se desilo nešto što je mnogo važnije od Dijane Hrkalović, a to je da se potpuno ogolila državna politika Hrvatske prema Srbiji. Dijanu Hrkalović sada tamo proglašavaju nekom zvezdom koja se borila, ne znam ni ja protiv čega”, rekao je Vulin u emisiji Hit tvit na TV Pink.

Ocijenio je da u Hrvatskoj postoji konsenzus svih tamošnjih medija koji je postignut uz pomoć države, kako bi iskoristili sve što dolazi iz Srbije da napadnu Aleksandra Vučića.

“Dijana Hrkalović je odličan razlog da ga napadnu. Hoće da nas uvaljaju u blato, da kažu da smo mi zemlja kriminala. Ne, mi se uspešno borimo protiv kriminala. Srbija je postala regionalni lider i ugrožava Hrvatsku na tom mestu”, ocijenio je Vulin.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.