7.11.2021. 13:50
0
Udovica Muamera Zukorlića oprostila se od njega objavom na Instagramu
FOTO: Instagram.com/elf_zu
Udovica Muamera Zukorlića, Elma Elfić Zukorlić, oglasila se kratkom i emotivnom porukom na društvenim mrežama, te se i na ovaj način oprostila od svog supruga koji je juče iznenada preminuo.

Ona je na svom Instagram nalogu podjelila nekoliko zajedničkih fotografija sa Muamerom i napisala:

“Hvala ti za 18 godina života posutim cvijećem! Tvoja Lulu”.

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, sa kojim je u braku dobila četvoro djece.  Zukorliću je pozlilo dok je držao predavanje na Fakultetu za islamske studije. Prebačen je u bolnicu u Novom Pazaru gdje je samo konstantovana smrt. Doživio je srčani udar, pokušana je reanimacija, ali bezuspješno -  prenosi crnogorski CdM.

Dani žalosti su od danas do utorka proglašeni su u Novom Pazaru i u Opštini Sjenica.


(Amer Mujezinović)



0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.