14.11.2021. 17:17
0
Potresne riječi majke nastradalog dječaka nakon velike tragedije: Mnogo nam je teško, djecu ćemo sahraniti zajedno
S. S. (14) i njegova sestra od tetke L.Z. (22), koji su u subotu poginuli u saobraćajnoj nesreći na putu za Vrbovski kod Beograda, biće zajedno sahranjeni, potvrdila je majka nastradalog dječaka.

Stravična nesreća dogodila se kada su se oni iz Beograda vraćali u selo Glogonj, u kome je dječak sa porodicom privremeno boravio. 

Oni su od djevojčinog momka uzeli auto da se provozaju, ali su u duploj krivini proleteli kroz livadu i upali u kanal. Njihovo vozilo, koje se prevrnulo na krov u subotu ujutru izvukao je bager.

– Mnogo nam je teško, nemamo riječi. Njene sestra i majka ne znaju za sebe, ne mogu da pričaju. Čuli smo se i dogovorili da djecu sahranimo zajedno – kaže skrhana od bola Danijela S, majka nastradalog dječaka.

– Tijela su još uvek na obdukciji, ne znamo kako se nesreća desila. Bio je mrak i magla te večeri – rekla je za Kurir.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.