27.11.2021. 22:11
0
Preminuo Mrka, ljubavni partner pjevačice Ane Bekute
FOTO: Pink.rs
Mrkonjić se ranije nalazio u teškom stanju, u bolnici na odeljenju Intenzivne njege, gdje su se ljekari borili za njegov život. U avgustu mjesecu operisao je srčane zaliske, i to novom metodom, preko prepona.

Srpski političar, počasni predsednik SPS i narodni poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je danas u Beogradu u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje", a kako se ranije pisalo u medijima, Mrka je iz bolesničke postelje zakleo Anu Bekutu da ako on umre neće prestati da pjeva,  prenosi Pink.

- Otišao je moj Milutin. Molim vas sve da me shvatite u ovom bolu da neću da se oglašavam - poručila je Bekuta kratko i jasno za Pink.rs.

Ana Bekuta se danas oglasila za Pink.rs, prvi put nakon smrti njenog dugogodišnjeg ljubavnog partnera,  shrvana u bolu.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.