28.11.2021. 13:47
0
Obratila se Jeleni Karleuši zbog Rio Tinta: Glumica joj poručila 'Imam nadu za tebe'
Glumica Bojana Novaković obratila se preko Instagrama pjevačici Jeleni Karleuši nakon njenih objava o Rio Tintu.

Naime, Karleuša je na pomenutoj društvenoj mreži objavila tri fotografije na kojima „debatuje“ o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju projekat Rio Tinto, a ovaj njen potez mnogi su okarakterisali kao „botovanje“,  piše 'nova.rs.

"Jeco ja i dalje imam nadu za tebe. Daj mi 32 minuta tvog vremena da popričamo o Jadaritu, Jadru i preradi“, napisala je Bojana i u svojoj objavi tagovala Karelušu.


"Oduvek sam znao da joj samo treba pogoditi cenu pa da preleti“, jedan je od komentara ispod objave.



Inače, Kareluša je sve objave vezane za Rio Tinto i Jadarit obrisala sa svog naloga na Instagramu.


"Nafta ili litijum? Šta više zagađuje? Šta više košta? Šta je budućnost? Planeta na velikoj prekretnici. Moje mišljenje je da Srbija treba da gleda samo svoj interes i interes naroda. A šta je to naš interes? Lova? Čiste reke? Ekonomska pozicija? Kosovo? Da sam ja Supermen, i da imam kriptonit, ja bih znala šta bih njim kupila i obezbedila svom narodu. Ali ja nisam Supermen, ja sam Karleuša Star“, počela je svoje izlaganje Karleuša.


Karleuša je potom ironično prokomentarisala odnos Srba prema ekologiji.

„Srpski narod je poznat po tome da nikada ne bi dozvolio zagađenje naše prelepe prirode. Naše reke nisu zagađene, natrpane otpadom, plastikom i deponijama, mi recikliramo, imamo kolektivnu svest o očuvanju biljnog i životinjskog sveta… Mi smo nebeski narod, supermeni na kriptonitu! Tačnije na jadaritu. mi smo Jadari!“, zaključila je pjevačica.


(Amer Mujezinović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.