4.12.2021. 10:35
0
Kakav dernek: Aleksandar Vučić, A sad adio, Novi fosili, baklje, pištolji...
Na društvenim mrežama pojavili su se snimci sa jedne proslave u Beogradu, na kojoj je bio prisutan i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić. Mediji u Srbiji pišu kako se radilo o proslavi rođendana Vučićevog sina Danila u jednom beogradskom restoranu.

Međutim, ono što je privuklo pažnju je prisustvo članova navijačke grupe FK Crvena Zvezda "Ultras Boys". Kako tvrde srbijanski mediji, među zvanicama je bio i vođa ove grupe Marko Vučković, zvani Komandant, za čije ime se vežu brojne afere, ali nikada do sada nije osuđivan. Čak i u slučaju kakda je fizički napao komšinicu oslobođen je zbog nedostatka dokaza.

Na prvom objavljenom snimku, kojeg je na društvene mreže postavio Borislav Novaković iz Narodne stranke, vidi se Vučić kako, zajedno sa prisutnima, pjeva poznatu pjesmu "A sad adio". Novakvoić je ovaj video objavio uz komentar:




- A sad adio, i ko zna kad, i ko zna gde - urla Psiho sa Zvezdinim Ultrasima u restoranu Grafičar. Evo himne za sutrašnju blokadu.

Neostvareni huligan i iskompleksirani džiber: nešto između arlaukanja i zavijanja!

Celog život on imitira i podražava ono što bi hteo, a ne može biti!https://t.co/PUNfTjW5el

Kasnije se "dernek" doslovno rasplamsao, jer su neki od okupljenih uaplili baklje, a jedan o prisutnih je čak ispalio i dva metka iz pištolja i to sve u zatvorenom prostoru. Međutim, na tom snimku se ne vidi Vučić, tako da nije poznato da li je prisustvovao "vatrenom" dijelu slavlja, ili je otišao ranije.

- Ludilo je na vrhuncu: pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsednika države!!! Dalje nema!, napisao je Novaković uz drugi snimak.





(Admir Oručević)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.