28.12.2021. 8:46
0
Detalji užasne nesreće kod Karlovca: Vozač i dijete bore se za život, državljanka BiH teško povrijeđena
Karlovačka policija je u utorak objavila detalje stravične nesreće u kojoj su poginula dvojica muškaraca.

U ponedjeljak u 16.35 sati na državnoj cesti D1 u Tušiloviću automobilom karlovačkih registracija upravljao je 28-godišnjak. On je uslijed nepropisnog pretjecanja udario u automobil italijanskih registracija kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak.

Na mjestu su poginuli 28-godišnji vozač i 54-godišnji putnik iz njegovog vozila, oboje Hrvati.

Kako se neslužbeno doznaje, riječ je o ocu i sinu. Vozač (46) i 14-godišnje dijete iz njegova vozila, oboje Hrvati, su teško ozlijeđeni i imaju ozljede opasne po život. Putnica (43), državljanka Bosne i Hercegovine, teško povrijeđena.

- Promet tim dijelom državne ceste bio je u prekidu od 16.35 do 20.03 sati. O prometnoj nesreći nadležnom državnom odvjetništvu bit će dostavljeno izvješće - saopćeno je iz Policijske uprave karlovačke.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.