28.12.2021. 17:16
0
Sjeverna Makedonija: Pronađeno 53 migranata, uhapšen vozač kamiona
FOTO: Ilustracija
Policija Sjeverne Makedonije priopćila je u utorak da je tijekom rutinske kontrole na naplatnoj rampi u blizini Kumanova, pronašla 53 migranata i uhitila vozača kamiona u kojem su se nalazili.

Kako se navodi u priopćenju, 34 migranata iz Indije i 19 s Kube otkriveni su tijekom rutinske kontrole na naplatnoj rampi na autoputu u blizini grada Kumanova u ponedeljak uvečer. Uhićen je i 39-godišnji državljanin Sjeverne Makedonije, vozač kamiona.


Migranti, za koje se vjeruje da su ilegalno ušli u Sjevernu Makedoniju iz susjedne Srbije, prebačeni su u migrantski kamp do deportacije nazad u Srbiju, prenosi Tanjug. Kako se navodi, ovo je treća velika grupa migranata koja je uhićena u posljednja tri tjedna u Sjevernoj Makedoniji.



(FENA/  Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.