2.1.2022. 10:13
0
Tragedija u Hrvatskoj: Trojica mladića poginula u saobraćajnoj nesreći
U noći sa subote na nedjelju, u 00:45, na dionici ceste D-118 Vela Luka-Blato došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su smrtno stradala trojica mladića, objavila je policija.

Do prometne nesreće došlo je kada je 19-godišnjak, upravljajući osobnim vozilom dubrovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Blata u pravcu Vela Luke, zbog brzine neprilagođene uvjetima i stanju kolnika (nepregledan zavoj, mokar kolnik, smanjena vidljivost) izgubio nadzor nad vozilom, koje je sletjelo izvan kolnika i udarilo u stablo, prenosi "Index".

U vozilu su se kao putnici nalazili još dva mladića u dobi od 22 i 24 godine. Od zadobivenih ozljeda sva trojica mladića su, nažalost, smrtno stradala na mjestu saobraćajne nesreće. Policija je na mjestu događaja obavila uviđaj kojim je utvrđeno da niko od nastradalih tokom vožnje nije koristio sigurnosni pojas.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.