2.1.2022. 18:02
0
Otac Mateja Periša stigao ispred kluba u kom mu je sin posljednji put viđen
Nenad Periš, otac nestalog Splićanina Mateja, stigao je nešto poslije 17 sati ispred kluba "Gotik", u kome je posljednji put viđen njegov sin. Ispred kluba nalaze se i prijatelji nestalog mladića koji su kobne noći bili sa njim, javlja Nova.rs.

"Nemam nikakve informacijem, imam apsolutno povjerenje u policiju Srbije. Rade vrlo profesionalno, oni vode istragu“, rekao je otac mladića i dodao:


Moram da zamolim sve građane Srbije, da ko god ima bilo kakvu informaciju, neka jave. Makar i anonimno, svaka informacija nam je bitna. Hvala svima na podršci, zaista nemam riječi, zahvalan sam neizmjerno svim ljudima. Nude mi pomoć, spavanje, svima smo moja porodica i ja duboko zahvalni. Jedino je važno da pronađem svog sina“, rekao je Nenad za Nova.rs.


On je dodao i da se nada pozitivnom ishodu, vidno potresen zbog svega.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.