3.1.2022. 18:48
0
Prijatelj nestalog Mateja Periša: Bio je mnogo pijan tu noć, obezbjeđenje nas je opominjalo
Matej Periš je posljednji put viđen u noći između 30. i 31. decembra u klubu “Gotik” na šetalištu pored Save u Beogradu.

Za medije se oglasio i jedan od šestorice Matejinih drugova koji i dalje tragaju za njim.

"Ne spavamo, neprestano ga tražimo. Nemoguće je da čovek od skoro dva metra samo nestane. Nismo se koškali ni sa kim, mada jeste obezbeđenje nekoliko puta dolazilo i opominjalo ga, a i nas, da ga smirimo. Bio je baš pijan”, rekao je ovaj momak, takođe iz Splita, a prenosi 'Objektiv'.


Ispred kluba "Gotik" kod Beton hale borave dvije patrole Rječne policije patroliraju duž obale rijeke Save u potraži za nestalim Matejem Perišem, momkom iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu.


Kako je medijima objasnio Matejev prijatelj, prije nestanka, navodno su vidjeli Mateja da priča sa nekom osobom.


"U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao sa nekom djevojkom. Vrijeme je prolazilo, tražili smo ga po toaletima i oko kluba. Otišli smo u apartman gdje smo se smjestili, a ujutru pravo u policiju. Sve vrijeme mu je ugašen telefon”, rekao je drug nestalog mladića.


Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra u 2.30 sati, jednu noć pred Novu godinu.

PPojavil su se i video snimci za koje je potvrđeno da se Periš nalazi na njima. Pogledajte ih OVDJE.

 

(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.