6.1.2022. 20:37
0
Potraga za nestalim Matejem Perišom je prekinuta: Moguće je da bude obustavljena na dan ili dva?!
FOTO: Alo.rs; Nestali.hr
Matej nije pronađen ni sedam dana nakon nestanka. Potraga se širi, ali uskoro bi mogla biti i obustavljena na nekoliko dana, prenosi hrvatska Nova tv.

Još uvijek ni traga ni glasa nestalom Splićaninu Mateju Perišu koji je nestao u noći s 30. na 31. decembra.

"Nažalost nema nikakvih novih informacija. Ono što treba reći - danas se potraga preselila na ušće rijeke Save u Dunav. Cijeloga dana su patrolirali brodovi riječne policije i Žandarmerije. Na tom području je pristiglo i veliko policijsko pojačanje - policajci sa psima tragačima. Oko 19 sati su prekinuli potragu.",  rekao je novinar Domagoj Mikić.

"Danas je također potraga bila i na Velikom ratnom otoku - između Save i Dunava, no i od tamo se policija povukla. Potraga je obustavljena, a iz policije su potvrdili da će sutra rano ujutro nastaviti s potragom. Najavljuje se drastično pogoršanje vremena pa bi se moglo dogoditi da zbog toga potraga bude stopirana na dan ili dva", rekao je u javljanju za Dnevnik Nove tv njihov reporter u javljanju uživo iz Beograda.



(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.