17.1.2022. 15:11
0
Srbijanska ministrica porijeklom iz Sarajeva postala viralni hit: Na fotkama htjela izgledati mršavije pa pretjerala
Photoshop greška srbijanske ministrice rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Darije Kisić Tepavčević postala je viralni hit.

Ministrica se na Instagramu pohvalila fotografijama s glasanja na referendumu u toj zemlji, no na jednoj fotografiji malo je pretjerala s uređivanjem. Pratitelji su uočili da su vrata iza nje iskrivljena, kako to obično biva kad neko pretjera u pokušaju da se uljepša u programima za obradu fotografija.


Kad se fotografija počela širiti društvenim mrežama, ministrica ju je izbrisala te na svom profilu ostavila samo dvije neobrađene, no na njenu žalost, internet sve pamti, pa tako i ovo.


“Pa što si obrisala fotografiju ‘ljepoto’?”, “A gdje je slika s krivim štokovima?”, “Nedostaje samo treća slika, gdje su u lošem fotošopu iskrivljena vrata”, mogu se još vidjeti komentari ispod njene objave, a Twitter je pun screenshotova fotografije.

Ovakvo uređivanje fotografija u Photoshopu se obično radi kada neko želi izgledati mršavije. Podsjećamo, Kisić Tepavčević je rođena u Sarajevu.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.