23.1.2022. 15:13
1
Aleksandar Vučić o atentatu: U dosijeu je sedam konkretnih imena!
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je u dopisu policije iz zemlje EU vidio sedam imena koji se dovode u vezu sa planiranim atentatom na njega i istakao da očigledno imaju više od saznanja dobijenih telefonskim putem, javljaju agencije, prenosi BHRT.

"Tu su uvezani ljudi sa imenom i prezimenom iz više zemalja. Nadležni organi preduzimaju sve mjere da se tako nešto spriječi. Rade i imaju sve podatke. Ta zemlja EU bila je veoma korektna i fer, razgovarali su sa našima, koji se trude i rade, raspisali su potjernice i potrage za određenim licima", rekao je Vučić govoreći o ovoj temi.


On je sinoć za TV "Pink" izjavio da je u dojavi napisano i odakle treba da stigne oružje, kao i ko i gdje treba da ga pokupi.

"Sve ima ime, nije prazna priča. Da li je moguće da to ne bude istina i ne ostvari se? Nadam se da je moguće", naglasio je Vučić na kraju.


(Amer Mujezinović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.