24.1.2022. 14:31
0
U Crnoj Gori Krivokapić predložio smjenu Abazovića
Vlada Crne Gore na današnjoj telefonskoj sjednici glasovat će o prijedlogu crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića za smjenu potpredsjednika vlade Dritana Abazovića s mjesta predsjednika Nacionalnog vijeća za borbu protiv visoke korupcije.

S obzirom na to da Krivokapića podržava većina ministara u Vladi Crne Gore, realno je očekivati da će ovaj prijedlog biti izglasan na današnjoj sjednici vlade, prenose podgoričke Vijesti.

Nacionalno vijeće, na čijem je čelu Abazović formirano je 17. prosinca 2020. godine. Za njegove članove izabrani su dr. Milan Popović, Milojko Spajić, Stevo Muk, a voditeljica Stručnog tima je Vanja Ćalović Marković.


(FENA/  Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.