24.1.2022. 18:13
0
Poznati datum i mjesto sahrane Akija Rahimovskog
Aki Rahimovski, frontmen Parnog valjka, biće sahranjen u četvrtak, 27. januara u 15 časova na zagrebačkom Mirogoju u Aleji velikana, u krugu porodice i prijatelja.

"S obzirom na aktuelne epidemiološke mjere, uprava benda Parni valjak moli sve koji su voljeli Akija i žele mu odati počast da to učine od utorka, 25. januara na Zdencu života ispred zagrebačkog HNK, gdje će biti moguće je donijeti cvijeće i zapaliti svijeće u znak sjećanja na ovog jedinstvenog i velikog muzičara", saopšteno je Facebook stranici Parnog valjka.

Podsjetimo, Aki Rahimovski preminuo je 22. januara u 67. godini, a pozlilo mu je dok se šetao sa suprugom i kćerkom.

Njegova iznenadna smrt bile je veliki šok za njegove najmilije, ali i saradnike i kolege, kao i sve poštovaoce njegovog lika i djela.



(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.