13.2.2022. 21:24
0
Vučić nosilac svih stranačkih lista, otkriven slogan SNS-a za predstojeće izbore
Potpredsjednica Srpske napredne stranke Ana Brnabić saopćila je danas da će ta stranka izaći na sve izbore na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" i da će nosilac svih lista biti predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić.

"Prva na listi za republičke izbore bit će Danica Grujičić, osoba koju zna cijela zemlja i koja je najveći stručnjak u Srbiji i jedan od najvećih u svijetu. Ona je spasila na hiljade života i može iznijeti vrijednosti za koje se borimo", rekla je Brnabić.

Dodala je da će drugi na listi biti najcitiraniji srbijanski matematičar Stojan Radenović, a treća genetičarka Jelena Begović. Prvi na listi za beogradske izbore bit će potpredsjednik stranke Aleksandar Šapić, najavila je Brnabić, prenio je Tanjug.

Poslije sjednica Predsjedništva i Glavnog odbora stranke, Brnabić je izjavila da je jednoglasno odlučeno da će slogan za kampanju biti “Zajedno možemo sve”.

"Pokazali smo da sa našim narodom zajedno možemo sve da uradimo i da Srbija postane pobjednička zemlja u svakom pogledu", navela je.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.