23.2.2022. 21:57
1
Objavljen snimak stravične saobraćajne nesreće u Dubrovniku
Saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 10. februara u Dubrovniku prethodila je trka automobila. Sve su zabilježile kamere na mostu dr. Franje Tuđmana, a snimak je postao dostupan javnosti.

Nakon što su objavljene fotografija automobilskih olupina koje su ostale na cesti svako se pitao kako su uopće osobe koje su bile u automobilima uspjele preživjeti.

U ovoj teškoj saobraćajnoj nesreći o kojoj je brujao cijeli Dubrovnik teško su povrijeđene dvije osobe.

Prema policijskom izvještaju 10.februara u 00,45 sati na mostu dr. Franja Tuđmana došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj su učestvovala tri automobila.

Do nesreće je došlo kada je 19-godišnji vozač izgubio nadzor nad vozilom i prešao u drugu traku gdje je došlo do sudara njegovog vozila i prednjeg dijela automobila koji se kretao iz suprotnog smjera, a kojim je upravljao 42-godišnjak.

Od udara se vozilo kojim je upravljao 42-godišnjak odbilo i prešlo na drugu traku gdje je u njega udarilo još jedno vozilo kojim je upravljao 21-godišnjak. U ovoj nesreći teže povrede zadobio je 42-godišnji vozač i 17-godišnji putnik iz prvog spomenutog vozila. Alkotestiranjem je utvrđeno da niko od vozača nije bio pod utjecajem alkohola.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.