6.3.2022. 18:58
0
U Nikšiću ponovo organizovan skup podrške Rusima i Putinu
Kao i prije nekolike večeri, na Trgu Šaka Petrovića, u Nikšiću večeras se okupilo sinoć 50-tak poštovalaca Rusije i predsjednik Putina, piše crnogorska Pobjeda.

Veselin Đoković je kazao da su se okupili da podrže pravoslavnu braću Rusije i da im odaju priznanje što u 21. vijeku ustadoše da zaštite pravoslavno stanovništvo u Ukrajini.

Đoković je kazao da svi znaju da je Rusima rat nametnut od NATO pakta, EU i kriminalnih grupacija koje se bave preprodajom narkotika


“Nijesu mogli Rusi da gledaju kako narod strada u Donbasu i Lugansku, gdje je od 2014.ubijeno 14 000 ljudi, među kojima je 500 djece”, kazao je Đoković, naglašavajući da ovaj narod nikako ne može zaboraviti šta im je sve iradio NATO.

Čuli su se pokliči podrške Rusiji i Putinu.  Mišo Sekulović kazao je da Crnu Goru s Rusijom vežu istorijske vjekovne veze.


“Znala je Crna Gora i carstvu Japana objaviti rat kako bi podržali braćsku Rusiju. Godinama ugnjetabju rusli narod u Ukrajini”, kazao je Sekulović.


Srbima u Crnoj Gori večersa je poručeno da ne smiju nazad, a da je iza njih Rusija.  Čula se na kraju i pjesma ” Sa istoka sunce sija, nije sunce no Rusija”.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.