12.4.2022. 14:31
0
Stigao u Klinički centar u Beogradu: Pojavile se prve fotografije Rasima Ljajića nakon teške nesreće
FOTO: Telegraf.rs
Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) Srbija Rasim Ljajić stigao je u Beograd, gdje je primljen na odjeljenje grudne hirurgije KCS, prenosi Telegraf.

Ljajić je danas, nakon što mu je stanje bilo dobro, prevezen iz UKC Niš. Direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić ranije je rekao da je Ljajićevo stanje sasvim dobro, te da prima lijekove protiv bolova.

Podsjećamo, Ljajić je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju kada je poginuo predsjednik Izvršnog odbora SDP-a Srbija Branko Gogić.

Tužilaštvo je saopćilo da trenutno uzrok saobraćajne nesreće nije poznat.

Pojavile su se i prve fotografije lidera SDP-a Srbija nakon teške nesreće.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.