11.5.2022. 14:40
0
Potresna ispovijest kćerke žene osumnjičene za jezivo ubistvo u Zrenjaninu: "Očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola"
FOTO: Facebook (Tereza Perić i Srđan Perić)
T.P. (46) iz Zrenjanina ubila je muža Srđana (42) naočigled svoje maloletne ćerke (16) koja je objasnila kako se zločin dogodio.

“Mama je bila budna, a očuh je spavao u sobi pored. Ona je otišla u sobu i nožem ga je izbola. Očuh je jedva uspio da se probudi i ustane iz kreveta. Bio je krvav i krenuo je ka dnevnoj sobi. Tu ga je sačekala moja majka i počela da ga ubada nožem. Uspio je da joj uzme nož iz ruke. Istrčala sam iz kuće. U jednom trenutku čula sam motornu testeru. Pozvala sam brata da zove policiju. Kucali smo na vrata i molili je da prestane. Na kraju nas je pustila da uđemo unutra. VIdjeli smo tijelo. Vidjela sam očuha bez noge – ispričala je djevojčica koja je svedok zločina i dodala:

“Cijeli dan je ležao. Kada sam došla iz škole sjedila sam sa njim normalno. Kada je ona došla sa posla oko 16 sati ja sam zaspala, oko 21 sat, kada sam se probudila ona je to uradila.”

Prema njenim riječima, majka je najavljivala ubistvo.

“Prije par dana su imali veću svađu. Stalno su se svađali, ona je bila ljubomorna. Jako sam bila uplašena, tresla sam se, plakala, samo sam istrčala iz kuće. Stalno su imali rasprave, nije mogla da ga trpi” ispričala je njena kćerka D.Lj.

Podsjetimo, tokom noći u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. nožem usmrtila nevjenčanog supruga Srđana P, a zatim tijelo isjekla motornom testerom, piše Kurir, prenosi N1.  

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.