16.5.2022. 17:20
0
Iskreno saučešće i zagrljaj prijatelja zbog smrti šeika: Vučić posjetio novog predsjednika Emirata
Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, boravi u Emiratima gdje je posjetio novog predsjednika ove zemlje. Tom prilikom Vučić je iskazao saučešće zbog nedavne smrti šeika Kalife bin Zajeda al Nahjana te naglasio da je ponosan na prijateljstvo koje Srbija ima sa novim predsjednikom UAE.

 - Tužan zbog smrti šeika Kalife bin Zajeda al Nahjana i ponosan na iskreno prijateljstvo koje Srbija i ja imamo sa novim predsjednikom UAE šeikom Mohamedom bin Zajedom al Nahjanom, naveo je Vučić, dodajući: 

- Naročito sam zahvalan MBZ na važnim političkim savjetima koje mi je pružio, kao i punom otvorenošću naših emiratskih prijatelja za daljim razvojem bilateralnih odnosa između Srbije i UAE. 

Čestitao mu je i imenovanje na funkciju predsjednika Emirata.



Vučić se u Abu Dabiju susreo i sa drugim svjetskim liderima, između ostalog i sa kraljem Bahreina.


(Aldina R.) 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.