17.5.2022. 15:19
0
Milanović napao zastupnika koji ga je prozivao za korištenje narkotika: Sociopatski prodaje Hrvate u BiH, je li se skinuo gol?
Zoran Milanović, predsjednik Hrvatske, u Šibeniku se obratio prisutnim novinarima te je iskoristio priliku da verbalno napadne Hrvoja Zekanovića, zastupnika u hrvatskom Saboru.

Govoreći o Zekanoviću, Milanović kaže kako je on "dvorska luda koja radi za novac". Predsjednik Hrvatske ga je, također, optužio za "prodaju Hrvata u BiH".

Prokomentarisao je Zekanovićev odlazak u momentima dok se on obraćao na svečanoj sjednici.

- Šta, bio je tu? Je l’ se skinuo gol? Treba mu reći da ima dobrih fora, mogao bi se dopasti ženama. Postoje bolji štosevi od onih koje izvodi za novac. Čovjek radi za novac. Preuzeo je ulogu dvorske lude. Ne znam šta je napravio, on je dvorska luda koja radi za novac. Ne znam zašto privlači pažnju na sebe toliko, rekao je Milanović.

Milanović ističe kako se Zekanović pravi kao da se "u BiH ne događa ništa".

- Pitajte ga šta on meni zamjera? Borbu za interese Hrvata u BiH? Onih istih koje on cinično, sociopatski prodaje. Pravi se atoničan kao oposum i Vriginiji kada glumi da je mrtav, kao da se ništa ne događa u BiH. Dajte mu vreću šargarepe, kazao je on.

Ranije je, podsjećamo, Zekanović javno upitao da li se Milanović možda drogira, kazavši kako ga interesuje njegovo zdravstveno stanje.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.