18.5.2022. 13:10
0
Srbijanski medij objavio fotografiju majice nađene na tijelu u Dunavu, istu je nosio Periš u noći nestanka
Majica koja je pronađena na tijelu mlađeg muškarca koje je isplivalo jutros kod Ade Huje u Beogradu identična je majici koju je imao Matej Periš, piše Blic.

U pitanju je majica tamne boje sa aplikacijom jaguara i natpisom žutim slovima.

Kako saznaje Blic, na tijelu mladića koje je izvučeno oko 9.20 sati jutros iz Dunava kod Ade Huje, nakon što su tijelo u vodi primijetili mornari jednog broda, bila je tamna majica sa aplikacijom jaguara bijele boje i žutim natpisom koji ide u krug, a piše "Power Super Cleaner".

Istu takvu majicu imao je Matej Periš i upravo je nju nosio na fotografiji koja je kružila svim medijima kada je prijavljen njegov nestanak u Beogradu.



Ovaj detalj dodatno potvđuje da je izvučeno tijelo najverovatnije upravo Matej Periš za kojim se tragalo pet mjeseci.

Na tijelu je pronađen i srebreni sat na ruci, dok je u džepu farmerki pronađen mobilni telefon.

Kako saznaje "Blic", identifikacija će biti potvrđena na osnovu DNK analize, a vizuelnim pregledom policajci su na mjestu događaja rekli da je utvrđena velika podudarnost pronađenog tijela sa nestalim Splićaninom Matejem Perišem.

Podsjetimo, tijelo mlađeg muškarca nađeno je oko 9.20 jutros u Dunavu kod Ade Huje.

Tijelo su našli mornari. Garderoba koja je pronađena na tijelu su - farmerke, majica sa aplikacijom i jedna bijela patika, što se poklapa sa garderobom koju je u noći nestanka na sebi imao Splićanin Matej Periš.

Tijelo je odnijeto u Institut za sudsku medicinu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.