18.5.2022. 14:19
0
Milo Đukanović: Crna Gora nastavlja jačati suradnju s Kosovom
Crnogorski predsjednik Milo ?ukanović, koji boravi u posjetu Pritštini, zahvalio je predsjednici Kosova Vjosi Osmani Sadri na srdačnom dočeku te istaknuo da Crna Gora nastavlja graditi i jačati odnose suradnje i povjerenja s Kosovom.

"Na temeljima najviših vrijednosti politike dobrosusjedstva, istinski posvećeni zajedničkoj viziji europske i euroatlantske budućnosti, Crna Gora nastavlja graditi i jačati odnose suradnje i povjerenja s Kosovom, na obostranu dobrobit i stabilnost regije kojoj pripadamo", objavio je Ðukanović Twitteru.

Iz Ðukanovića ureda je priopćeno da u Prištini boravi na poziv predsjednice Vjose Osmani Sadri s kojom će zasaditi drvo prijateljstva u vrtu vladinog kompleksa i pokloniti se pred spomenikom posvećenom nestalim osobama. Ðukanović bi sutra trebao obići bazu KFOR-a, održati predavanje na AAB koledžu i sudjelovati na Biznis forumu u organizaciji počasnog konzula Crne Gore na Kosovu.

Ðukanović će zajedno s Osmani govoriti i na manifestaciji "Dani Crnogoraca na Kosovu" u organizaciji Udruge Crnogoraca "Lovćen", prenosi Radiotelevizija Crne Gore .


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.