24.5.2022. 14:22
0
Zoran Milanović: Komšić će da izgubi, samo treba biti fer i on nestaje
FOTO: N1, prinscreen
Sve što radim u posljednjih nekoliko mjeseci je da se na miran način nađe okvir za suživot triju konstitutivnih naroda u BiH, da niko ne izgubi osim onih koji žele reketariti Hrvate, ti će izgubiti, Komšić će izgubiti, kazao je predsjednik Hrvatske Zoran Milanović.

"Bakir Izetbegović to riješi preko noći tako da svojim zastupnicima u bosanskohercegovačkom parlamentu kaže, nemojte se solidarizirati sa ovim kradljivcima, takozvanim građanskim strankama koje parazitiraju na Hrvatima, budite pošteni. Kao što su to govorili mnogi bošnjački političari i Fahrudin Radončić u nekim fazama, do jučer i prije dosta godina Haris Silajdžić, sve je to dokumentirano, sve mi to znamo. Dakle, budi fer, budi laf, nemoj tlačiti slabije i tog trena Komšić nestaje", naveo je Milanović. 


(Patria/  Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.