1.6.2022. 15:22
0
Pronađen mladić koji je otišao na odbranu diplomskog, pa nestao: Objesio se
Saznali smo da je pronađeno njegovo tijelo... Molim vas za razumijevanje - rekao je kratko Veljko Grbović, brat Vuka (32) za kojim se dva dana tragalo u Zvezdarskoj šumi u Beogradu, piše Blic.

Potreseni mladić bio je kod Zvezdarske šume u trenutku kada mu je javljeno da je tokom potrage za Vukom pronađeno obješeno telo mladića u šumi. Veljko je kratko potvrdio da je pronađeno Vukovo tijelo i da dalje ne može da priča.

Podsjetimo, u Zvezdarskoj šumi oko 11 sati danas pronađeno je tijelo mlađe muške osobe. U šumi je jučer pronađen Vukov automobil, a lociran je i telefon. Kako se saznaje, mladić se objesio.

Podsjetimo, Vuk Grbović nestao je prekjučer kada je krenuo na DIF da odbrani diplomski rad. Automobilom je stao kod kafane u Zvezdarskoj šumi i potom mu se izgubio svaki trag. U potrazi za njim učestvovalo je više od 60 ljudi.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.