5.6.2022. 16:53
0
Vozač pod utjecajem alkohola usmrtio pješakinju u Zagrebu i pobjegao
Vozač (42) koji je u petak navečer usmrtio 56-godišnju pješakinju u Novom Zagrebu, bio je pod utjecajem alkohola od 1,19 promila i protiv njega je podnesena kaznena prijava i predan je pritvorskom nadzorniku, priopćila je u nedjelju Policijska uprava zagrebačka.

Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se u petak oko 21,30 sat na raskrižju Oreškovićeve ulice i Avenije Većeslava Holjevca, a 42-godišnji vozač osobnog automobila Honda zagrebačkih registracija, na pješačkom prijelazu pregazio je 56-godišnju pješakinju, i pobjegao s mjesta nesreće. Nedugo zatim pronašla ga je policija.


Provedenim kriminalističkim istraživanjem policija je utvrdila da je 42-godišnjak pod utjecajem alkohola od 1.19 promila.

Zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu 42-godišnjak je u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je zagrebačka PU.


(FENA/ Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.