14.6.2022. 11:04
0
Hapšenje u CG: 17 stranih državljana ilegalno preveo preko državne granice
Službenici podgoričke policije su juče, preduzimajući aktivnosti iz svoje nadležnosti, uhapsili B.D. (30) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, saopšteno je iz Uprave policije, prenosi crnogorski CdM portal.

“Pripadnici policije su u mjestu Karabuško polje izvršili kontrolu vozila marke „Fiat Doblo“ podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao B.D., dok se u vozilu nalazilo 17 stranih državljana bez ličnih dokumenata. B.D. je, sumnja se, ovim licima omogućio da nedozvoljeno pređu državnu granicu sa Republikom Albanijom i imao namjeru da ih preveze do granice sa Republikom Srbijom”, pojasnili su iz UP. Kod B.D. policija je, kako su naveli, pronašla novac u iznosu od 2.000 eura.

“Sumnja se da je on navedenu sumu novca uzeo od stranih državljana kako bi ih ilegalno prebacio preko državne granice”, zaključuju iz crnogorske policije.


(Amer M.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.