26.6.2022. 15:21
1
Ovo su četvorica mladića koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći: Završili u koritu rijeke, vozilo potpuno smrskano
Četiri mladića stradala su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putnom pravcu Gojna gora - Čačak, u mestu Jančići. Tragedija je potresla region. Riječ je o mladićima koji su starosti od 18 do 23 godine.

Potpuno smrskano vozilo u kome su se nalazili odvezla je šlep služba sa mjesta tragedije, piše Telegraf.rs.


Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali, bili su djeca za primer.

- Na lice mesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata i saobraćaju, ali ni najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

Sve okolnosti nesreće se utvrđuju. Policijska istraga je u toku.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.