26.7.2022. 17:30
0
Slovenija čestitala Hrvatskoj na otvaranju Pelješkog mosta
Slovenija je u utorak čestitala Hrvatskoj na otvaranju Pelješkog mosta uz poruku da je današnji dan "povijestan" za Hrvatsku te izrazila zadovoljstvo što je Zagreb za projektanta odabrao slovenskog inženjera.


"Čestitke ministru Olegu Butkoviću i svim Hrvatskim na povijesnom danu, otvaranju mosta koji će Hrvatsku povezati u cjelinu", navela je u čestitci na društvenim mrežama bivša premijerka Alenka Bratušek, danas članica Vlade premijera Roberta Goloba.

Bratušek, koja je sada državna tajnica za infrastrukturu, a s preustrojem Vlade prema novoj organizaciji ministarstava na jesen će postati ministrica za taj isti resor, pozdravila je to što su hrvatske vlasti planiranje i projekt Pelješkog mosta povjerili Slovencu, inženjeru Marjanu Pipenbaheru.

"To ima posebno značenje te učvršćuje dobrosusjedske odnose i prijateljstvo među našim državama", navela je Bratušek u objavljenoj čestitci u utorak, prenosi Hina. 



(Fena / Aldina R.) 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.