12.8.2022. 21:00
0
U Crnoj Gori proglašena trodnevna žalost zbog tragedije na Cetinju
Vlada Crne Gore večeras će proglasiti trodnevnu žalost povodom velike tragedije koja se danas dogodila u Prijestonici Cetinje, saopštio je premijer Dritan Abazović.


On je to objavio na Telegramu, nakon što je danas u cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno 11 osoba, dok je šest povrijeđeno, navodi agencija Anadolija, prenosi N1. 

Abazović je ranije kazao da se danas dogodila tragedija koju Crna Gora ne pamti i pozvao sve građane da mislima zajedno budu uz porodice nevino stradalih žrtava. 


(A.R.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.