18.8.2022. 17:10
0
Uhapšen Holanđanin osumnjičen za silovanje u Tivtu
Policija je u Tivtu uhapsila V.R. (26), državljanina Holandije, stalno nastanjenog u Republici Srbiji, zbog sumnje da je u gradskom parku silovao državljanku Australije sa privremenim boravkom u Kotoru.

Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da je u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Tivat juče u 5 sati i 50 minuta, državljanka Australije sa privremenim boravkom u Kotoru prijavila da je nepoznato lice silovalo u gradskom parku Tivat, prenosi RTCG.

"Policijski službenici su preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju utvrđivanja svih okolnosti i činjenica u odnosu na prijavljeni događaj", navodi se u saopštenju.

Policija je, kako se navodi, identifikovla V.R. (26), državljanina Holandije, stalno nastanjenog u Republici Srbiji.

"V.R. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo silovanje i on je uz krivičnu prijavu priveden postupajućem tužiocu", navodi se u saopštenju policije. 



(Fena / Aldina R.) 

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.