31.8.2022. 8:46
0
Ante pješke krenuo iz Hrvatske u Međugorje: Nakon što je prešao granicu, gubi mu se svaki trag
Prije više od mjesec dana Ante Jović je iz Hrvatske, točnije iz mjesta Aržano krenuo je pješice za Međugorje. No, od tada mu se gubi svaki trag. Kako su rekli iz GSS-a za Hercegovina.info, 69-godišnji Jović na put je krenuo još 20. 7.

Evidentiran je njegov prelazak granice Hrvatske i BiH, no, nakon što je istu prešao Jović je nestao. Stoga je njegova obitelj obavijestila policiju u BiH o njegovom nestanku.

Nestali 69-godišnjak je srednje tjelesne građe, a u trenutku nestanka na sebi je imao crnu majicu, crne hlače od odjela, plavi ruksak, na glavi hrvatsku šiltericu te na nogama crne sandale.


Iz policije i GSS-a mole sve one koji imaju bili kakva saznanja, informacije, ili u slučaju viđenja nestalog Jovića da jave policiji na broj 122 ili GSS-u na broj 063 55 44 33.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.