23.9.2022. 16:18
0
Pogledajte akciju policije: Zaplijenjeno 30 kilograma marihuane
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Bezbjednosno-informativnom agencijom i Višim javnim tužilaštvom u Beogradu, zaplijenili su oko 30 kilograma marihuane i uhapsili crnogorske državljane M. M. (1989) i B. Đ. (1976) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je na teritoriji Zemuna, pregledom vozila marke Renault megan, pronašla marihuanu u specijalno izrađenim šupljinama vozila.

Također, u ovoj akciji zaplijenjena su i četiri vozila i oko 23.000 eura.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.