29.9.2022. 8:04
0
Kiša u Rijeci izazvala bujice, smrtno stradao muškarac
Kasno poslijepodne Rijeku i okolicu pogodio je snažan pljusak koji je s dolaskom večeri uzrokovao bujične poplave širom grada i mnogobrojne probleme u prometu. Poplavljen je cijeli centar, a dijelovi grada ostali su bez struje.

Riječka policija izvijestila je kako je oko 19:30 dobila dojavu da je nađena muška osoba u bujici ispod auta. Do dolaska Hitne pomoći muškarac je preminuo. Tijelo je poslano na obdukciju.

Riječki gradonačelnik i riječka policija apeliraju na građane da ne izlaze iz kuće te da, ako se već nalaze u automobilima, ne pokušavaju voziti kroz vodene bujice.

"Tko ne mora, neka ne izlazi. Ako vas je kiša uhvatila u gradu, oprezno i strpljivo", napisao je, između ostalog, riječki gradonačelnik.

Iz PU primorsko-goranske kažu da je na području grada veliki broj prometnih nesreći te također pozivaju sve vozače da ne pokušavaju voziti kroz vodene bujice.

"U Rijeci je oko 19 sati počela padati jaka kiša koja je potopila centar grada. Zaprimljeno je mnogo zahtjeva za ispumpavanjem vode. Zatvoren je promet u Ulicama Franje Račkog, Školjić i Fiumara", izvijestilo je putem tvita Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a.  

"Poplavljeni su mnogi poslovni prostori, objekti i stanovi u gradu. Zbog poplavljene zgrade Policijske uprave primorsko – goranske na terenu su pripadnici Državne intervencijske postrojbe civilne zaštite koji će pumpama pokušati ispumpati vodu. Na terenu su sve žurne službe", dodaje Ravnateljstvo civilne zaštite MUP-a. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.