9.10.2022. 16:45
0
Tea Tairović puštena iz pritvora: Evo kako se sada pjevačica osjeća
Pjevačica iz Srbije, Tea Tairović, rano jutros je pritvorena na aerodromu u Hamburgu.

Međutim, ona je puštena poslije nekoliko sati ispitivanja, što je za Kurir potvrdio njen menadžer Nikola Bojović Bridžis.

- Tačno je, pustili su je. Kao što sam i rekao, prekoračila je tri dana u Šengen zoni pa su je zbog toga zadržali. Dosta joj je popunjen pasoš pošto dosta putuje i radi i zbog toga je procedura duže trajala. Prije dvije sedmice se desio propust, kada joj je isteklo tih 90 dana. Čuli smo se, ona je dobro i sad je sve okej - rekao je menadžer.

Podsjetimo, pjevačica je prošla pravu dramu kada ju je Njemačka policija privela na aerodromu. Nagađalo se da je kod nje navodno pronađena određena količina novca, odnosno da je riječ o 70.000 eura, što je njen menadžer demantovao. 

On je rekao da nije riječ o finanskijskom prekršaju, već da je problem nastao zbog dužine njenog boravka u Šengen zoni.

(A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.