16.10.2022. 13:01
0
Predao se Nikić, osumnjičeni za ubistvo Ševaljevića
Igor Nikić, za kojim se tragalo zbog sumnje da je sinoć u Podgorici iz vatrenog oružja usmrtio Dragana Ševaljevića (40), predao se policiji, nezvanično je saopćeno "Vijestima" iz Uprave policije.

Do pucnjave je došlo u lokalu "Barley pub", ispod Gradskog stadiona, oko 22.30 sati u subotu.

Prema saznanjima "Vijesti", Nikić se policiji predao oko tri sata poslije ponoći. Prethodno, inspektori su oko ponoći, ispod Gorice pronašli Seat kojim je pobjegao nakon ubistva.

- Večeras je u jednom ugostiteljskom objektu ispod stadiona pod Goricom došlo do upotrebe vatrenog oružja, kojom prilikom je od posljedica ranjavanja smrtno stradao D.Š. Identitet počinioca je poznat policiji i preduzimaju se intenzivne radnje na njegovom lociranju", rečeno je sinoć "Vijestima" nezvanično iz Uprave policije.

Uviđajem je rukovodila dežurna tužiteljka u Višem državnom tužilaštvu Andrijana Nastić.

Nakon uviđaja, ona je novinarima kazala da je oko 22.30 sati obaviještena da je kod lokala "Barley pub" došlo do upotrebe vatrenog oružja.

"U toku su policijsko-tužilačke aktivnosti na rasvjetljavanju okolnosti događaja. Naložena je obdukcija tijela stradalog D.Š (40)", rekla je tužiteljka Nastić.

Ubistvo
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.