27.11.2022. 11:09
0
Ona je bila prva Big mama u historiji srpskog kriminala: Sina joj zvali Đura Mutavi a upravo je on bio taj koji je presudio zemunskom klanu zbog mame
Godina 2003, 12. mart, u Srbiji muk i nevjerica, ubijen je premijer Zoran Đinđić. Posle prvobitnog šoka, uslijedila je akcija MUP-a Sablja u kojoj je privedeno na stotine osumnjičenih, prije svega pripadnici tzv. zemunskog klana za koje se sumnjalo da direktno stoje iza likvidacije premijera.

Jedan od uhapšenih, 30. marta 2003. godine, bio je i nekadašnji pripadnik zemunskog klana i svjedok-saradnik u procesu za ubistvo premijera Miladin Suvajdžić, zvani Đura Mutavi, koji je ujedno i jedini koji je i dalje među živima od kriminalaca koji su harali devedesetih godina.

Iako su ga zvali Mutavi pokazaće se da je upravo on taj koji je zadao smrtonosni udarac zemunskom klanu i to sve zbog svoje mame Iboljke, žene koja je prva u historiji srpskog kriminala dobila titulu Big mame.

Ostatak teksta pročitajte ovdje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.