30.11.2022. 20:04
0
Luka Bojović, navodni vođa zemunskog klana, stiže u Srbiju: Opsadno stanje na beogradskom aerodromu
FOTO: Telegraf.rs
Ruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u cijelu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Navodni vođa nekadašnjeg zemunskog klana Luka Bojović krenuo je letom iz Madrida za Srbiju. Policija je zbog toga organizovala nekoliko alternativnih varijanti za sigurno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Ruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u cijelu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi, prenosi Telegraf.rs.

Pretpostavlja se da zbog lične bezbjednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored aviona.

Komercijalni redovni let sa Bojovićem bi trebao sletiti na Aerodrom "Nikola Tesla" u 19:45 sati. Po slijetanju u Beograd, Bojović će u policijsku stanicu gdje će biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.



(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.