3.12.2022. 18:36
0
Tragedija na Kosovu: Nakon srčanog udara preminuo sedamnaestogodišnji fudbaler
FOTO: Instagram
Erion Kajtazi, juniorski fudbaler Trepče 89, preminuo je na terenu od posljedica srčanog udara.

Vijest je potvrđena i na profilu kluba, a prethodno su to potvrdili i zvaničnici kluba A&N iz Prizrena, koji je igrao utakmicu sa Trepčom.

Erion, fudbaler iz Kosovske Mitrovice, pao je u nesvjest na kraju prvog poluvremena, a doktori nisu uspjeli da mu pomognu.

“Danas nas sa 17 godina napušta naš nezaboravni Erion (Faton) Kajtazi. Ne možemo naći reči da napišemo o tebi Erion. Sa nama si odrastao i igrao sa svim starosnim grupama. Planirali smo da u bliskoj budućnosti odeš u Evropu, i ovog dana se od tebe opraštamo fizički, ali ne i emocionalno i duhovno. Eri kako smo te svi zvali, zauvijek ćeš ostati u našim mislima. Sa velikim bolom te se sjećamo i nikada te ne zaboravljamo od strane cijelog Kluba KF TREPÇA’89 i predsjednika“, pisalo je u objavi.


(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.